• Tel: 0267 310 567 | office at plastimetimpex dot ro

Centre de butelii

HunGaz pune la dispozitia Clientului doua tipuri de butelii: butelia de aragaz cu incarcatura de 11 kg brand Rompetrol sau HunGaz si butelia cu o incarcatura de 9 kg.

Butelia cu propan: HunGaz va pune la dispozitie cele doua tipuri de butelii: de 10 kg si 35 kg.

Buteliile de propan, in functie de necesitatile clientilor pot fi propan faza lichida sau faza gazoasa.

Propanul faza lichida se foloseste ca si combustibil pentru motostivuitoare, iar popanul faza gazoasa poate fi folosit la arzatoare, aragazuri cat si pentru centrale termice.

Buteliile cu propan reprezintă o alternativă pentru încălzire și obținerea apei calde menajere, acolo unde nu există posibilitatea de branșare la rețeaua de gaz natural. Încălzirea se face prin racordarea la centrala a buteliilor încărcate cu propan de 35kg, iar numărul buteliilor racordate la acest sistem pot fi de 2,4,6 sau 8. Majoritatea centralelor funcționează cu ambele tipuri

HunGaz detine in Romania 1000 de centre de unde puteti procura butelia de care aveti nevoie!

Cum puteţi deveni client HunGaz?

Profitaţi de aceste beneficii şi spuneţi "DA" unei energii curate, furnizate de HunGaz. Cu GPL de la HunGaz economisiţi bani şi protejaţi mediul înconjurător.

Deveniţi şi dvs un client mulţumit HunGaz prin completarea acestui formular, sau contactaţi-ne chiar acum la numărul de telefon 0267 310 567, pentru a primi o oferta personalizată.

Cu HunGaz totul este mai simplu!!

Solicită ofertă

Butelii

Energie mobila, ecologica si eficienta. Datorita mobilitatii unei butelii, o puteti utiliza oriunde si oricand.

Ce este GPL-ul?

Compoziţia chimică a GPL-ului este similară cu cea a gazelor naturale. GPL-ul oferă marele avantaj de a deveni lichid la presiune scăzută si temperatura ambianta normala. Această caracteristică permite transportul si stocarea cantitătilor mari de energie în rezervoare mici si butelii.

Detalii

Comandă gaz