• Tel: 0267 310 567 | office at plastimetimpex dot ro
Economiseste cu GPL

Economiseste cu GPL

Cu HunGaz este ușor să economisești bani!
În România, HunGaz - furnizor de încredere de produse petroliere lichefiate de 20 ani, deține o flota proprie de autocamioane de distributie butelii si 2 depozite logistice pentru deservirea clientilor.

Astfel clienții de pe teritoriul României se pot bucura de serviciile și produsele noastre.

Achiziționând butelii pentru centrale termice (propan comercial) de la HunGaz vă veți bucura de următoarele avantaje:


- Serviciul client de înaltă calitate
- Oferte complexe, personalizate
- Prezentarea calculului de rentabilitate
- Consiliere în procesul de autorizare
- Rezervoare supraterane puse la dispoziția clientului
- Livrarea rezervoarelor, echipate cu armăturile necesare
- Instalații complete de la rezervor la aparatele consumatoare de GPL
- Furnizare continuă de GPL

Încalzirea locuințelor cu butelii de propan

Centrala pentru incalzire si producerea apei calde,poate functiona cu propan din buteliile cu capacitate de 35 kg.

Prețul lemnului de foc s-a dublat în ultimul an, iar în zonele unde rețeaua de gaz metan nu există, este din ce în ce mai greu și mai scump să ai căldură în casă iarna și apă caldă la robinet. Acum aveți la dispoziție o opțiune modernă pentru căldură, atât în calorifere, cât și la robinet – gazul petrolier lichefiat (GPL) de tip propan, în butelii de 35kg.

Pentru consumul casnic, buteliile cu propan reprezintă o alternativă pentru încălzire și obținerea apei calde menajere, acolo unde nu există posibilitatea de branșare la rețeaua de gaz natural. Încălzirea se face prin racordarea la centrala a buteliilor încărcate cu propan de 35kg, iar numărul buteliilor racordate la acest sistem pot fi de 2,4,6 sau 8. Majoritatea centralelor funcționează cu ambele tipuri

Avantaje:

1. Confort – comparativ cu utilizarea centralelor termice cu lemn, peleți, cărbune, etc., nu este nevoie să se stocheze combustibilul. Se realizează automatizarea instalației cu termostat de ambient, iar aprovizionarea se face pe baza unei comenzi către noi. Prin comparație, lemnele necesită tăiere,manipulare si stocare pentru uscare, alimentarea zilnică a centralei, curățarea periodică de cenușă, etc.

2. Flexibilitatea de a trece de la alimentarea unei centrale termice setate pentru propan la gaz metan de la rețea reprezintă un avantaj major în racordarea caselor construite în zonele rezidențiale care nu sunt racordate încă la rețeaua de alimentare cu gaze naturale. Cu o singura modificare, și anume schimbarea duzelor folosite în centrală, se va trece la alimentarea cu gaz metan fără investiții suplimentare.

3. Costul propanului este apropiat demai mic decât cel al lemnului, și sensibil sub cel al energiei electrice, ceea ce îl recomandă ca o bună variantă pentru încălzire, acolo unde nu este posibilă branșarea la rețeaua de gaz natural.

4. Branșarea rapidă a centralei termice și a altor consumatori la sistemul de alimentare cu butelii încărcate cu propan – livrarea componentelor, a sistemului și branșarea efectivă durează foarte puțin

Cum puteți deveni client HunGaz?

Profitați de aceste beneficii și spuneți "DA" unei energii curate, furnizate de HunGaz. Cu GPL de la HunGaz economisiți bani și protejați mediul înconjurător.

Deveniți și dvs un client mulțumit HunGaz prin completarea acestui formular, sau contactați-ne chiar acum la numărul de telefon 0267 310 567, pentru a primi o oferta personalizată.

Cu HunGaz totul este mai simplu!!

Solicită ofertă

GPL pentru încălzire

GPL-ul are multiple domenii de utilizare: pentru încălzire, gătit, generare de apă caldă, iluminat, răcire sau chiar generare de energie electrică - toate acestea fără conectare la rețeaua națională de energie electrică sau gaz.

Ce este GPL-ul?

Compoziția chimică a GPL-ului este similară cu cea a gazelor naturale. GPL-ul oferă marele avantaj de a deveni lichid la presiune scăzută si temperatura ambianta normala. Această caracteristică permite transportul si stocarea cantităților mari de energie în rezervoare mici si butelii.

Detalii

Comandă gaz