• Tel: 0267 310 567 | office at plastimetimpex dot ro
Domenii de utilizare

Domenii de utilizare

Stiati ca GPL-ul poate înlocui orice sursă de energie si are numeroase posibilităti de utilizare?

Pentru consumul casnic, buteliile cu propan reprezintă o alternativă pentru încălzire și obținerea apei calde menajere, acolo unde nu există posibilitatea de branșare la rețeaua de gaz natural. Încălzirea se face prin racordarea la centrala termica a buteliilor încărcate cu propan de 35kg, iar numărul buteliilor racordate la acest sistem pot fi de 2,4,6 sau 8.

O alta solutie sunt rezervoarele supraterane.

Pentru consum casnic oferim rezervoare cu o capacitate de stocare de 5000 litri. GPL-ul are o arie larga de utilizari: încălzirea spatiilor de locuit, prepararea hranei, generare de apă caldă, iluminat, răcire sau chiar generare de energie electrică.

Rezervoarele de GPL sunt solutia ideala de energie mobila pentru:
- case
- duplexuri sau case insiruite
- blocuri cu apartamente
- gradini ...etc

Cum puteţi deveni client HunGaz?

Profitaţi de aceste beneficii şi spuneţi "DA" unei energii curate, furnizate de HunGaz. Cu GPL de la HunGaz economisiţi bani şi protejaţi mediul înconjurător.

Deveniţi şi dvs un client mulţumit HunGaz prin completarea acestui formular, sau contactaţi-ne chiar acum la numărul de telefon 0267 310 567, pentru a primi o oferta personalizată.

Cu HunGaz totul este mai simplu!!

Solicită ofertă

Rezervoare GPL supra si sub terane.
Rezervoare GPL supra si sub terane.

GPL pentru încălzire

GPL-ul are multiple domenii de utilizare: pentru încălzire, gătit, generare de apă caldă, iluminat, răcire sau chiar generare de energie electrică - toate acestea fără conectare la reţeaua naţională de energie electrică sau gaz.

Ce este GPL-ul?

Compoziţia chimică a GPL-ului este similară cu cea a gazelor naturale. GPL-ul oferă marele avantaj de a deveni lichid la presiune scăzută si temperatura ambianta normala. Această caracteristică permite transportul si stocarea cantitătilor mari de energie în rezervoare mici si butelii.

Detalii

Comandă gaz