• Tel: 0267 310 567 | office at plastimetimpex dot ro
Ce este GPL-ul auto?

Ce este GPL-ul auto?

GPL Auto – este un combustibil alternativ cel mai des utilizat în întreaga lume

GPL-ul auto este cel mai cunoscut combustibil alternativ din întreaga lume, fiind utilizat de mai multe decenii. Acesta este compus din propan, butan sau un mix al acestora. Beneficiile sale sunt costul redus de achizitie, precum si cantitatea redusa de emisii. GPL-ul auto este un carburant ecologic, care arde in totalitate datorita compozitiei sale, fara a produce miros, fum sau mici particule in atmosfera, prelungind din acest motiv viata motorului.

Datorita raspandirii sale si popularitatii din ultimii ani, GPL-ul auto, numit si LPG sau autogaz, a devenit un produs indispensabil. În Romania există deja peste 800 de staÅ£ii de GPL auto, numite si instalatii de tip skid. Multe dintre companiile de transport public sau companiile de taxi si-au echipat flotele auto cu instalatii pe GPL, acestea fiind o alternativa mai ieftina si ecologica fata de carburantii clasici benzina si motorina. In industrie tot mai multe motostivuitoare ruleaza pe GPL auto.

Beneficii:

- Parcurgerea de distante lungi fara alimentare, datorita celor doua rezervoare de carburant:
- benzina si GPL
- Reducerea costurilor de combustibil de cca. 30%
- Milioane de utilizatori din întreaga lume
- Exploatare în condiÅ£ii de siguranţă mai ridicate decat la masinile pe benzina sau motorina
- Perioada de amortizare scurta a investitiei cu echiparea pe GPL
- Motorul functioneaza mai silentios pe GPL decat pe benzina


Vrei să ştii mai multe detalii despre GPL Auto sau butelii? Sună-ne la 0267 310 567 sau trimite un email la office@plastimetimpex.ro

Cum puteţi deveni client HunGaz?

ProfitaÅ£i de aceste beneficii ÅŸi spuneÅ£i "DA" unei energii curate, furnizate de HunGaz. Cu GPL de la HunGaz economisiÅ£i bani ÅŸi protejaÅ£i mediul înconjurător.

Deveniţi şi dvs un client mulţumit HunGaz prin completarea acestui formular, sau contactaţi-ne chiar acum la numărul de telefon 0267 310 567, pentru a primi o oferta personalizată.

Cu HunGaz totul este mai simplu!!

Solicită ofertă

Ce este GPL-ul auto?
Ce este GPL-ul auto?

GPL auto

GPL-ul auto este cel mai cunoscut combustibil alternativ din întreaga lume, fiind utilizat de mai multe decenii. Acesta este compus din propan, butan sau un mix al acestora.

Ce este GPL-ul?

CompoziÅ£ia chimică a GPL-ului este similară cu cea a gazelor naturale. GPL-ul oferă marele avantaj de a deveni lichid la presiune scăzută si temperatura ambianta normala. Această caracteristică permite transportul si stocarea cantitătilor mari de energie în rezervoare mici si butelii.

Detalii

Comandă gaz