• Tel: 0267 310 567 | office at plastimetimpex dot ro
Domenii de utilizare

Domenii de utilizare

Stiati ca GPL-ul poate înlocui orice sursă de energie si are numeroase posibilităti de utilizare?

HunGaz va propune rezervoare pentru stocarea GPL-ului pentru uz comercial sau industrial, de capacitati de 5000 litri. Pentru a asigura o suprafata mai mare de vaporizare si un volum mai mare de depozitare, rezervoarele pot fi grupate doua cate doua, cu zid despartitor. GPL-ul astfel depozitat poate fi utilizat pentru incalzirea spatiilor comerciale sau de productie, pentru producerea apei cale, in procesul tehnologic sau ca si carburant pentru motostivuitoare.

Uz industrial
Costul energiei in segmentul industrial este factorul cheie in determinarea competitivitatii unei companii. HunGaz va ofera o solutie eficienta si ecologica in acelasi timp. Utilizarile GPL-ului:

- incalzirea halelor de productie sau spatiilor de depozitare
- utilizarea GPL-ului ca si carburant pentru motostivuitoare
- utilizarea in incalzirea organizarii de santier, a spatiilor proaspat tencuite
- in procesul tehnologic de ardere a tiglelor si a caramizilor
- statii de asfalt
- pentru taiere si debitare
- pentru cuptoare de topire
- pentru producerea de abur tehnologic
- Butanul se utilizeaza printre altele si in industria petrochimica

Industria hoteliera/gastronomie
Instalatiile de alimentare cu GPL, numite si de tip mic vrac, reprezinta o sursă ecologica si eficientă de energie pentru gatit si incalzit, in special in acele locuri unde nu exista conexiune la reteaua de gaze naturale. O instalatie de tip mic vrac poate fi utilizata si pentru obtinerea energiei electrice si termice in cogenerare.

Agricultura
În special în agricultură soluţiile energetice trebuie sa fie flexibile şi eficiente. Daca, spre exemplu, trebuiesc gestionate suprafeţe intinse indepartate, atunci GPL-ul utilizat pentru incalzire sau uscarea cerealelor, pentru indepartarea termica a buruienilor, pentru cresterea animalelor etc, este solutia optima. Datorita factorului ecologic, utilizarea GPL-ului in agricultura bio este foarte apreciata.

Cum puteţi deveni client HunGaz?

Profitaţi de aceste beneficii şi spuneţi "DA" unei energii curate, furnizate de HunGaz. Cu GPL de la HunGaz economisiţi bani şi protejaţi mediul înconjurător.

Deveniţi şi dvs un client mulţumit HunGaz prin completarea acestui formular, sau contactaţi-ne chiar acum la numărul de telefon 0267 310 567, pentru a primi o oferta personalizată.

Cu HunGaz totul este mai simplu!!

Solicită ofertă

GPL - domenii de utilizare
GPL - domenii de utilizare

GPL pentru încălzire

GPL-ul are multiple domenii de utilizare: pentru încălzire, gătit, generare de apă caldă, iluminat, răcire sau chiar generare de energie electrică - toate acestea fără conectare la reţeaua naţională de energie electrică sau gaz.

Ce este GPL-ul?

Compoziţia chimică a GPL-ului este similară cu cea a gazelor naturale. GPL-ul oferă marele avantaj de a deveni lichid la presiune scăzută si temperatura ambianta normala. Această caracteristică permite transportul si stocarea cantitătilor mari de energie în rezervoare mici si butelii.

Detalii

Comandă gaz