• Tel: 0267 310 567 | office at plastimetimpex dot ro
Economiseste cu GPL

Economiseste cu GPL

Cu HunGaz este uşor să economiseşti bani!
În România, HunGaz - furnizor de încredere de produse petroliere lichefiate de 20 ani, deÅ£ine o flota proprie de autocamioane de distributie butelii si 2 depozite logistice pentru deservirea clientilor.

Astfel clienÅ£ii de pe teritoriul României se pot bucura de serviciile ÅŸi produsele noastre.

AchiziÅ£ionând butelii pentru centrale termice (propan comercial) de la HunGaz vă veÅ£i bucura de următoarele avantaje:


- Serviciul client de înaltă calitate
- Oferte complexe, personalizate
- Prezentarea calculului de rentabilitate
- Consiliere în procesul de autorizare
- Rezervoare supraterane puse la dispoziţia clientului
- Livrarea rezervoarelor, echipate cu armăturile necesare
- Instalaţii complete de la rezervor la aparatele consumatoare de GPL
- Furnizare continuă de GPL

Încalzirea locuinÈ›elor cu butelii de propan

Centrala pentru incalzire si producerea apei calde,poate functiona cu propan din buteliile cu capacitate de 35 kg.

PreÈ›ul lemnului de foc s-a dublat în ultimul an, iar în zonele unde reÈ›eaua de gaz metan nu există, este din ce în ce mai greu È™i mai scump să ai căldură în casă iarna È™i apă caldă la robinet. Acum aveÈ›i la dispoziÈ›ie o opÈ›iune modernă pentru căldură, atât în calorifere, cât È™i la robinet – gazul petrolier lichefiat (GPL) de tip propan, în butelii de 35kg.

Pentru consumul casnic, buteliile cu propan reprezintă o alternativă pentru încălzire È™i obÈ›inerea apei calde menajere, acolo unde nu există posibilitatea de branÈ™are la reÈ›eaua de gaz natural. Încălzirea se face prin racordarea la centrala a buteliilor încărcate cu propan de 35kg, iar numărul buteliilor racordate la acest sistem pot fi de 2,4,6 sau 8. Majoritatea centralelor funcÈ›ionează cu ambele tipuri

Avantaje:

1. Confort – comparativ cu utilizarea centralelor termice cu lemn, peleÈ›i, cărbune, etc., nu este nevoie să se stocheze combustibilul. Se realizează automatizarea instalaÈ›iei cu termostat de ambient, iar aprovizionarea se face pe baza unei comenzi către noi. Prin comparaÈ›ie, lemnele necesită tăiere,manipulare si stocare pentru uscare, alimentarea zilnică a centralei, curățarea periodică de cenușă, etc.

2. Flexibilitatea de a trece de la alimentarea unei centrale termice setate pentru propan la gaz metan de la reÈ›ea reprezintă un avantaj major în racordarea caselor construite în zonele rezidenÈ›iale care nu sunt racordate încă la reÈ›eaua de alimentare cu gaze naturale. Cu o singura modificare, È™i anume schimbarea duzelor folosite în centrală, se va trece la alimentarea cu gaz metan fără investiÈ›ii suplimentare.

3. Costul propanului este apropiat demai mic decât cel al lemnului, È™i sensibil sub cel al energiei electrice, ceea ce îl recomandă ca o bună variantă pentru încălzire, acolo unde nu este posibilă branÈ™area la reÈ›eaua de gaz natural.

4. BranÈ™area rapidă a centralei termice È™i a altor consumatori la sistemul de alimentare cu butelii încărcate cu propan – livrarea componentelor, a sistemului È™i branÈ™area efectivă durează foarte puÈ›in

Cum puteţi deveni client HunGaz?

ProfitaÅ£i de aceste beneficii ÅŸi spuneÅ£i "DA" unei energii curate, furnizate de HunGaz. Cu GPL de la HunGaz economisiÅ£i bani ÅŸi protejaÅ£i mediul înconjurător.

Deveniţi şi dvs un client mulţumit HunGaz prin completarea acestui formular, sau contactaţi-ne chiar acum la numărul de telefon 0267 310 567, pentru a primi o oferta personalizată.

Cu HunGaz totul este mai simplu!!

Solicită ofertă

GPL pentru încălzire

GPL-ul are multiple domenii de utilizare: pentru încălzire, gătit, generare de apă caldă, iluminat, răcire sau chiar generare de energie electrică - toate acestea fără conectare la reÅ£eaua naÅ£ională de energie electrică sau gaz.

Ce este GPL-ul?

CompoziÅ£ia chimică a GPL-ului este similară cu cea a gazelor naturale. GPL-ul oferă marele avantaj de a deveni lichid la presiune scăzută si temperatura ambianta normala. Această caracteristică permite transportul si stocarea cantitătilor mari de energie în rezervoare mici si butelii.

Detalii

Comandă gaz