• Tel: 0267 310 567 | office at plastimetimpex dot ro
Conversia către GPL auto

Conversia către GPL auto

Conversia catre Autogas

Instalatiile de GPL-ul auto se preteaza tuturor motoarelor pe benzina, fiind usor de instalat. Costurile unei instalatii de GPL auto variaza in functie de numarul de cilindri şi mărimea rezervorului dorit, între 2.000 şi 3.000 de lei. Rezervorul de GPL este de tip inelar, plasat în locul rotii de rezervă sau cilindric,amplasat in portbagajul masinii. Testele ADAC au dovedit exploatarea in siguranta si performanta superioara a motoarelor pe GPL, rezultate confirmate si de experienta de peste 30 ani in propulsia motoarelor pe GPL.

Montarea unei instalatii de GPL auto pe autoturism, nu afecteaza in nicun fel alimentarea cu benzina. Avand sistemul de propulsie a motorului bivalent puteţi rula fie pe GPL auto fie pe benzina. Masina porneste întotdeauna pe benzină, ruland pe acest tip de carburant până când motorul atinge o anumită temperatură. Apoi se comuta automat pe GPL auto. Comutarea se poate face si manual, accesand un comutator montat pe bordul masinii. În funcţie de mărimea motorului si a rezervorului puteti parcurge intre 350 - 1.000 de kilometri cu o singura umplere. Pentru a avea control asupra stocului de GPL auto din rezervor, pe consola centrala a masinii este montat un indicator cu leduri, care indica nivelul actual al carburantului.

Important: conversia se va face numai in ateliere si service-uri autorizate de Registrul Auto Roman (RAR). Dupa montajul instalatiei,masina trebuie prezentata la RAR pentru omologare.


Instalaţiile de GPL-ul auto se pretează tuturor motoarelor pe benzină, fiind uşor de instalat. Vrei să ştii mai multe despre instalare? Sună-ne la 0267 310 567 sau trimite un email la office@plastimetimpex.ro

Cum puteţi deveni client HunGaz?

Profitaţi de aceste beneficii şi spuneţi "DA" unei energii curate, furnizate de HunGaz. Cu GPL de la HunGaz economisiţi bani şi protejaţi mediul înconjurător.

Deveniţi şi dvs un client mulţumit HunGaz prin completarea acestui formular, sau contactaţi-ne chiar acum la numărul de telefon 0267 310 567, pentru a primi o oferta personalizată.

Cu HunGaz totul este mai simplu!!

Solicită ofertă

Conversia catre GPL auto
Conversia catre GPL auto

GPL auto

GPL-ul auto este cel mai cunoscut combustibil alternativ din întreaga lume, fiind utilizat de mai multe decenii. Acesta este compus din propan, butan sau un mix al acestora.

Ce este GPL-ul?

Compoziţia chimică a GPL-ului este similară cu cea a gazelor naturale. GPL-ul oferă marele avantaj de a deveni lichid la presiune scăzută si temperatura ambianta normala. Această caracteristică permite transportul si stocarea cantitătilor mari de energie în rezervoare mici si butelii.

Detalii

Comandă gaz