• Tel: 0267 310 567 | office at plastimetimpex dot ro
Despre noi

Despre noi

Plastimet Impex este o societate cu raspundere limitata al carei domeniu de activitate este transportul si comercializarea de butelii cu incarcatura GPL (gaz petrolier lichefiat) care poate fi in cazul nostru butan sau propan.

Comercializarea buteliilor cu incarcatura de butan (cunoscute ca butelii pentru aragaz) se face prin punctele de revanzare care au un contract incheiat cu societatea noastra iar buteliile cu incarcatura de propan se livreaza direct intreprinderilor sau societatilor comerciale pentru consum propriu.

Va stam la dispozitie cu butelii pentru incalzire si butelii pentru centrale termice.

Oricine poate fi clientul nostru si oricine poate fi colaboratorul nostru!

INAINTE DE A SOLICTA O OFERTA, VA RUGAM CONSULTATI "HARTA LOCATII" PENTRU A PUTEA VEDEA DACA ACTIVAM IN ZONA DUMNEAVOASTRA!


LEGENDA:

VERDE -> BUTELII ARAGAZ

ALBASTRU -> BUTELII PROPAN ( pentru stivuitoare,gratare,arzatoare,cuptoare etc.)

ROSU -> STATII DISTRIBUTIE GPL AUTO

Instalaţiile de GPL-ul auto se pretează tuturor motoarelor pe benzină. Vrei să ştii mai multe despre GPL auto,buteliile de aragaz sau propan? Sună-ne la 0267 310 567 sau trimite un email la office at plastimetimpex dot ro

Cum puteţi deveni client HunGaz?

ProfitaÅ£i de aceste beneficii ÅŸi spuneÅ£i "DA" unei energii curate, furnizate de HunGaz. Cu GPL de la HunGaz economisiÅ£i bani ÅŸi protejaÅ£i mediul înconjurător.

Deveniţi şi dvs un client mulţumit HunGaz prin completarea acestui formular, sau contactaţi-ne chiar acum la numărul de telefon 0267 310 567, pentru a primi o oferta personalizată.

Cu HunGaz totul este mai simplu!!

Solicită ofertă

GPL pentru încălzire

GPL-ul are multiple domenii de utilizare: pentru încălzire, gătit, generare de apă caldă, iluminat, răcire sau chiar generare de energie electrică - toate acestea fără conectare la reÅ£eaua naÅ£ională de energie electrică sau gaz.

Ce este GPL-ul?

CompoziÅ£ia chimică a GPL-ului este similară cu cea a gazelor naturale. GPL-ul oferă marele avantaj de a deveni lichid la presiune scăzută si temperatura ambianta normala. Această caracteristică permite transportul si stocarea cantitătilor mari de energie în rezervoare mici si butelii.

Detalii

Comandă gaz